Grillfest vid Rössjösjöns strand 10 Juli 2013

Inbjudan till grillfest onsdagen den 10 juli vid Rössjösjöns strand hörsammades av ett tjugotal medlemmar. Ålder varierade, från den 1,5 år gamla flickan som krävde ständig passning där vid strandkanten till oss med ett stort antal år bakom oss. Den stora grillringen rymde allas medhavda köttbitar samtidigt, bord var utställda på flotten där måltiden intogs. Smolk i glädjebägaren var den en aning för kalla vind som tog sats över Rössjösjön och landade exakt på oss. Tappra var vi under måltiden men därefter flyttade vi stolar och bord bakom vindskyddet. Genast blev det trivsammare, solen tittade fram korta stunder och förgyllde vår trivsamma pratstund där bakom vindskyddet allt medan unge Simon Boström från Sundsvall fiskade upp en gädda och några små abborrar. En trivsam enkel träff som vi säkert upprepar nästa sommar.

Text: Håkan Nordin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s